Nieuwsberichten

 • 24/06/2021
  Het KidZ Health Castle van het UZ Brussel start een samenwerking met vzw Zorgmassage. Zorgmassages zijn zachte massages die diepgaande ontspanning bieden en zo pijn, angst, vermoeidheid, misselijkheid … tijdelijk kunnen verminderen of wegnemen. Het UZ Brussel is het eerste ziekenhuis dat met de vzw zorgmassages voor pediatrische patiënten zal voorzien. Aan het project wordt bovendien wetenschappelijk onderzoek gekoppeld. Het project w...
 • UZ Brussel schetst frappant beeld van 2020
  23/06/2021
  In maart 2020 ging het licht uit. Wat betekende dit zeer concreet voor een ziekenhuis zoals het UZ Brussel? Een groot aantal feiten schetsen samen een duidelijk en frappant beeld. Soms leek het coronajaar 2020 uitzichtloos. Dat was het niet. Er bleek overduidelijk ook licht in de duisternis. Ga naar www.dekrachtvanlicht.be en ervaar het zelf.
 • 21/06/2021
  Dat 2020 een rampjaar was, staat buiten kijf. Onder het motto ‘Never waste a good crisis' blikt UZ Brussel CEO prof. Marc Noppen in zijn boek ‘Gewoon anders' terug op de afgelopen crisisperiode én geeft hij zijn visie op de toekomst.

UZ Brussel blogt