Webinar voor patiënten: het embryo

Webinar voor patiënten: het embryo

Woensdag 15 februari 2023
Van 20 tot 21 uur
Online

Tijdens een IVF/ICFSI behandeling word je geconfronteerd met verschillende nieuwe termen en vragen. Een belangrijk stuk van de behandeling speelt zich ook in het labo af tijdens die tergend lange "wachtweek".

Tijdens deze webinar nemen we je mee achter de schermen in het labo. We leggen uit wat er juist gebeurt na het moment van eicelpunctie, tonen hoe embryo's opgevolgd worden en verklaren hoe ze een score toegekend krijgen.

Een embryoloog en fertiliteitsarts van Brussels IVF beantwoorden de meest voorkomende vragen over de eerste week van het embryo.

Programma

  • (on)vruchtbaarheid en IVF-behandeling
  • De eerste week van het embryo
    • Dag 0 tot dag 5/6
    • Embryotransfer
    • Vriesbewaring

Inschrijven

Deelnemen is gratis, maar schrijf je snel in want registratie is vereist.
Je ontvangt binnen het uur een automatische registratiebevestiging van uzbrussel.be met link die je in je agenda kan toevoegen.

De inschrijflink die je ontvangt is persoonlijk en kan niet doorgestuurd worden.

Ik schrijf me in

Meer info

Neem contact op via webinarbrusselsivf@uzbrussel.be.

 

Respect zit verweven in het DNA van het UZ Brussel. Daarom staat respect ook centraal bij het reageren op nieuws- of blogberichten. We kennen graag uw graag mening en staan open voor suggesties of vragen, maar vragen wel om een aantal simpele regels in acht te nemen. Alleen reacties die de regels respecteren, worden goedgekeurd en gepubliceerd.