Transmuraal symposium: Orale antikankertherapie (VOLZET)

Transmuraal symposium: Orale antikankertherapie (VOLZET)

Woensdag 25 januari 2023
Van 19 tot 22 uur
Kattebroek, Elegemstraat 160, 1700 Dilbeek

De Ziekenhuisapotheek en dienst Medische Oncologie organiseren een transmuraal symposium voor huisartsen, officina-apothekers, thuisverpleegkundigen en alle geïnteresseerde eerste- en tweedelijnszorgverleners die betrokken zijn bij de dagelijkse zorg voor patiënten met orale antikankertherapie.

Tijdens deze avond krijgt u een gevarieerd overzicht van de problematiek van transmurale communicatie bij patiënten met orale antikankertherapie, educatie over orale oncolytica en veel voorkomende nevenwerkingen, interactieve discussie en casuïstiek.

Sprekers van dienst zijn:

  • Dr. Amy De Haar-Holleman, Medisch Oncoloog, UZ Brussel
  • Nilgün Kizilmese, Ziekenhuisapotheker Oncologie, UZ Brussel
  • Prof. Dr. Apr. Veerle Foulon, Decaan Faculteit Farmaceutische Wetenschappen, Onderzoeker Klinische Farmacologie en Farmacotherapie KULeuven
  • Drs. Apr. Ilyse Kenis, Onderzoeker Klinische Farmacologie en Farmacotherapie KULeuven

Accreditatie is aangevraagd voor artsen (rubriek Algemene geneeskunde), officina-apothekers en ziekenhuisapothekers.

U kan de lezing ter plaatse bijwonen.

Programma

Inschrijven

Wegens groot succes zijn de inschrijvingen afgesloten.

Respect zit verweven in het DNA van het UZ Brussel. Daarom staat respect ook centraal bij het reageren op nieuws- of blogberichten. We kennen graag uw graag mening en staan open voor suggesties of vragen, maar vragen wel om een aantal simpele regels in acht te nemen. Alleen reacties die de regels respecteren, worden goedgekeurd en gepubliceerd.